INFORMATION TILL ORDINARIE ELEVER INFÖR VT24 

INTRESSEANMÄLAN GRUPPBYTE

* De elever som går kvar i samma grupp nästa termin ska inte göra någon intresseanmälan.
* Intresseanmälan för nivåbyte ska vara godkänd av din instruktör innan anmälan!
* Intresseanmälan för nivåbyte (om inte hela gruppen byter nivå) och tid/dagbyte inför VT24 ska vara anmälda i Hippocrates senast 1/11.
* Knattar som fyllt 7 år eller som fyller tidigt på vårterminen gör en intresseanmälan. Skriv vilken tid ni kan vara på plats för samling mån-lör och om det är någon dag/tid ni absolut inte kan.

OBS! All byte av både nivå och tid/dag är endast i mån av plats. En del elever/grupper kan komma att flyttas innan terminsstart, vi meddelar er så snart vi kan. Håll koll på din skräppost i mailen.

Så här gör du:
Välj fliken ”Ridskolans kö” Välj elevens namn Namn på kön: Intresseanmälan Gruppbyte Kunskapsnivå: Knatte (dvs den är för alla ridande från Knatte och uppåt) För ridande elever på ridskolan som önskar byta dag/tid/nivå. Beskriv dina önskemål i fältet ”Kort information”. Önskar du rida en dag till i veckan välj ”Intresseanmälan rida 2ggr/v (för dig som redan rider 1g/v på KRS)”.

UPPSÄGNING
Inför VT24 ska mailas till krs@kongahallars.nu senast 1/11 enligt avtalet ni godkänt i Hippocrates.

HT23
Sista lektionsdagen är fredag 22/12. Kom ihåg att igenridningarna förfaller vid terminsslutet.  

VT24
Första lektionsdagen är tisdag 2/1. Vill man ha terminsfakturan delad på tre ggr måste man själv klicka i rutan och spara i Hippocrates, om man inte redan gjort det, alt maila krs@kongahallars.nu INNAN första fakturan skickas ut i december. 

Kontoret