Försäljning av Bingolottos Julkalender

Vi har under flera år storsatsat på att få in pengar till nya hästar genom att sälja julkalendrar. Det har blivit en härlig tradition att vi tillsammans på KRS hjälps åt för att sälja så många julkalendrar som möjligt för att köpa en ny häst för vinsten. Hästarna har senaste åren blivit så dyra att vi inte inte längre kan ha som mål att köpa en häst per år för vinsten, men om vi kämpar tillsammans så kan det bli en vartannat år!

I stallet står nu hästarna ”Christmas Ed” och ”Christmas Sunny” samt ponnyerna ”Christmas Bell” (Tinkerbell) och ”Christmas Rosie” (Rosa)som tack vare alla medlemmars engagemang blivit verklighet!

I samband med elevens ridlektion delas det ut ett namnat kuvert med 4 kalendrar och informationsblad. Önskvärt att förälder tar emot för minderåriga elever.
Fråga gärna släktingar, grannar, kollegor, vänner & bekanta om de vill köpa. Julkalendrarna kostar 100 kr/st varav klubben tjänar 50 kr/st.

Osålda julkalendrar kan returneras i bra skick i stängt kuvertet märkt med namn/grupp samt ”RETURER” och lämnas till personalen på KRS senast lördag 2/12.

Sålda kalendrar kommer att faktureras via Hippocrates i efterhand.

SÄLJ FLEST och VINN PRISER!

Vi har en tävling där de som säljer flest julkalendrar vinner fina hästiga priser:

  1. Privatlektion
  2. Kurs (ett tillfälle)
  3. Extra ridlektion

Vill du sälja fler?

Maila krs@kongahallars.nu om du vill få fler kalendrar att sälja. Ange elev, grupp och antal.

Stort lycka till med försäljningen!